Ein erster kurzer Text

Diesen Text habe ich für eine meiner Unterrichtsstunden geschrieben. Die Korrekturen füge ich wieder in Rot ein.

Forrige helgen kjørte ektefellen min og jeg til Frankrike. Det finnes en matbutikk i Lauterbourg, hvor man kan kjøpe mange ting som man kan ikke finne i Tyskland, for eksempel [body care products] med en behagelig duft, smakelig hvitbrød, mange forskjellige slags ost og interessante eddiker. Vanligvis besøker vi denne matbutikken tre eller fire ganger i et år, for å [stockpile] ting vi liker å spise og bruke. Denne gangen hadde vi også bestilt en pose med matvarer å redde fra søppelen (?). For 4 euros (euro? Euro?) kan man for eksempel få brød, kjøtt, grønnsaker og frukt. Innholden av posen er alltid annerledes så det er en overraskelse.

Lauterbourg er en liten by og man kaller den en „blomsterby“, fordi det finnes blomster overalt: ved siden av veiene, foran husene og på broene (?). Dessuten finnes det mange fine gamle hus og mange kafeer (?) hvor man kan sitte og drikke te eller kaffee og spise en av de berømte franske kakene. Jeg liker dem ikke fordi de inneholder altfor mye fløte, men jeg liker å lese mens kjæresten min nyter den kaken sin.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung