Irrealis-Übung Norwegisch

Hva ville du gjøre hvis du vant en million?

Hvis jeg vant en million, ville jeg først reise mye, for eksempel til Japan og Sør-Amerika. Jeg har lest om det stort tempelet i Kyoto og det var fint hvis jeg kunne se det personlig. Også ville jeg gjerne se steppen i Argentina og besøke venninnen min der. Vi ville snakke spansk og tysk meg hverandre, spise god argentinisk mat og førsoke å svimme i havet.

Etterpå ville jeg pusse opp huset mitt. Det var så kult hvis vi kunne ha råd til å installere en ny trapp! Jeg ville også kjøpe meg et nytt kjøkken, sånn at jeg kunne lage mat i rullestolen også. Men for å fortelle sannheten: jeg har ingen store ønsker. Det jeg ønsker meg mest, ikke kan bli kjøpt med penger.

 

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung