Norwegian Tutor, kapittel 1

Anmeldelse av en restaurant

I går spiste mannen min og jeg for den første gangen i den nye indiske restauranten i XYgata etter at vi hadde lest annonsen deres i ukebladet. Vi følte oss direkte hjertelig vellkommen: restauranten er nyopptatt og koselig innredet (innredt?). Vi bestillte samosas som forrett og måtte ikke vente lang lenge, bare femten minutter. Samosaene var fullte (fullt?) med fulle av / fylt med erter, blomkål og andre grønnsaker, og ble serveret med en smakelig velsmakende saus. Som hovedrett bestillte mannen min fiskecurry med ris og jeg valgte grønnsakspannekaker med en sterk saus. Begge to var særlig delikate, men jeg ville ha foretrukket hvis jeg kunne ha fått ris også. Som Til dessert hadde vi kulfi, en slags indisk iskrem med krydder og honning. Servitøren var veldig snill og vi måtte heller ikke vente lange til lenge for å få drikkerne våre. Alt i alt er vi svært fornøyd med restauranten og vil gjerne komme tilbake.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung