En ukesdagbok #1

I dag var en veldig god dag for meg! Jeg sov særlig godt og så spiste jeg frokost foran bærbar PC-en min og drakk te med ektemannen min. Nylig hadde vi bestilt en ny pakke med forskjellige teer, blant dem en Darjeeling som heter „Muskatel“. Den er utrolig nydelig! Mens jeg spiste frokosten min og drakk teen, snakket vi om forskjellige ting, for eksempel om yrkesutdanningen for sønnen vår. Etterpå lærte jeg litt norsk og leste i en bok jeg hadde kjøpt meg nylig. Boken heter „Nøkken“ og er egentlig en barnebok, men jeg liker den likevel.

Litt senere spilte sønnen min og jeg kort, mens ektefellen min lagde mat. I dag hadde vi „caldo con chorizo“, en spansk oppskrift med poteter, paprika, løk, gulrøtter, cashewnøtter og chorizo (det er en pølse med paprika). Etterpå leste jeg litt mer, før vi lekte Kniffel (det er et veldig berømt terningsspill her i Tyskland) og sa to episoder Miami Vice. Så hadde jeg en time med læreren min og vi snakket en halv time bare norsk. Det var virkelig utmattende, men godt! Romkameraten vår spanderte oss mat fra McDonald’s og nå er jeg mett.

Jeg tenker at jeg vil lære litt mer norsk nå og lese noen sider i boka mi. Jeg synes det har vært en god dag.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung