En ukesdagbok #2

I dag er jeg ganske trist fordi jeg har vært syk så lenge tiden nå og har forsatt smerter. Jeg er lei av det, må jeg si, men jeg vet at jeg kan ikke endre det nå. Om ettermiddagen lærte jeg litt norsk, men katten min ville gjerne kose med meg og derfor så jeg bare mange videoer på YouTube. Ektemannen min vasket gulvet og lagde mat etterpå: fisk, potetmusen og erter, en enkel men god hverdagsmat.

I kveld så vi to episoder av Miami Vice og drakk te. Nå ser jeg „Mimic“, en film fra Benicio del Toro med Mira Sovino. Den handler om to forsker som klare å hele en sykdom med hjelpen av insekter, men disse insektene forandrer seg og blir farlig for menneskene. Jeg liker filmen først og fremst fordi en person er en autistisk gutt.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung