En ukesdagbok #3

I dag har jeg gjort mye! Etter at jeg hadde våknet opp, vasket jeg rommet mitt met hjelp av ektemannen min og det var nødvendig. Jeg vet ikke hvorfor, men det fintes mye støv der. Etterpå lagde mannen min noe å spise som heter Bauernfruehstueck – det betyr ordrett „bondens frokost“. Dette retten består av kokte poteter, løk, bacon og egg og er veldig smakelig! Jeg ville gjerne lære norsk, men katten min hadde andre planer og sov på beina mine 🙂

I kveld lagde romkameraten vår middag: pannekaker med spinat og tomater, men jeg var ikke så sulten. Senere spilte jeg kort med sønnen min igjen og senere enda så vi to episoder av Miami Vice. Så tok jeg en dusj og nå lærer jeg norsk (katten min sover nå på den rullenstolen min).

I dag har jeg bestilt en bok i Amerika. Den handler om det japanske skriftsystemet (uten Kanjis), fordi jeg vil gjerne lære det også. Men jeg vet ikke om jeg har lyst til å lære japansk. Man kan også kjøpe denne boken i Tyskland, men den er dyrere her og dessuten hadde jeg fortsatt en gavekort for den amerikanse bokbutikken.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung