En ukesdagbok #4

I dag har jeg gjort ingenting! Jeg har bare spist forkost med ektemannen min. Derretter ville jeg gjerne lære, men familien min hadde andre ting planlegget. Romkameraten vår måtte snakke med oss fordi han tror at katten sin kunne være syk (han skal gå til dyrlegen med den i morgen), sønnen vår måtte snakke om yrkesutdanningsplassen sin og før jeg kunne lære norsk var maten ferdig. Det var ikke så suksessfullt…

I kveld hadde jeg en time med en venn som lærer tysk og kommer fra Spania. Vi snakket litt om den forandrete rutinen vi alle har nå for Coronas skyld og om læringsprosessene våre. Etterpå planlegget mannen min og jeg hva vi skal spise i den neste uken og spilte igjen. Vi drakk også te og så en episode av Miami Vice. Nå skal jeg lære litt mer norsk, men dagen var ikke så god for meg.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung