En ukesdagbok #5

Jeg har oppdaget at jan kan forstå katalansk da jeg snakket med en spansk venn og derfor har jeg lært litt katalansk i dag 🙂 Det er veldig interessant og gøy også. Ektemannen laget te til oss og jeg så på en engelsk serie under ettermiddagen. I kveld spiste vi hamburger med pommes frites og en smakelig salat jeg hadde laget.

I kveld hadde jeg en time med en annen spansk venn, men han kunne ikke komme, så lekte jeg litt med mannen min. Vi hadde også tid for å se to episoder av Miami Vice igjen. I morgen måtte en av våre katter til dyrlegen og i kvel måtte vi gi den sin medisin. Jeg tror katten føler seg allerede bedre, men hun hater oss nå litt 🙂

Nå skal jeg lære litt norsk og jeg vil også se noen videoer på YouTube.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung