En ukesdagbok #7

I dag har jeg stod opp sent, fordi jeg har vært svært trøtt. Det var for sent å spise forkost sammen med ektemannen min og jeg måtte ringe skomakeren min også, så spiste jeg alene foran pc-en. Jeg ville gjerne lære noe, men katten min ville kose med meg og vi måtte også snakke om noen ting (ikke katten og jeg).

Etter middagen (vi hadde en tailandsk suppe med rispasta, paprika og noen andre grønnsaker) gikk vi ut på terrassen og så på hagen. Mange blomster er allerede da og et tre vi plantet i fjor har blomster også. Etterpå laget romkameraten vår vafler med varme kirsebær og vegansk fløte og vi så en episode av Miami Vice.

Jeg synes det var en fin dag og jeg tror at jeg vil lære katalansk nå og lese litt.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung