Et år i Norge, kapittel 17, øvelse fra elktesten

I år skal hun reise på ferie til Norge med familien sin. Familien hennes – det er moren hennes, faren hennes og de tre brødrene hennes. De bestemte seg for å reise til Norge fordi fetteren deres bor der. Hun har aldri truffet fetteren sin, men broren hennes snakker ofte med ham i telefonen. De har sagt at han gjerne kan komme og besøke dem, men det vil han ikke. Derfor reiser de nå og besøker ham. De håper at han vil bli glad. Hun synes i hvert fall det er hyggelig å få besøk av familien sin når hun er i utlandet. I Norge vil hun kjøpe seg ei ny kofte. Den gamle kofta hennes er for lita. Dessuten vil broren hennes ha den. Han er tynnere enn henne.

For to år siden var hun sammen med faren sin på ferie i Norge. Faren hennes ville at de skulle gå lenge turer hver dag. Det gjør de aldri hjemme hos dem seg selv, og derfor var det for anstrengende for dem. De ble syke begge to. Hun måtte holde seg i senga i tre dager. Det syntes hun var ille fordi ferien deres ikke varte lenger enn ti dager.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung