Niederländischer Text #10: die nächste Welle

Deze week hebben we hier in Duitsland veel over de strategie van de regering omtrent de volgende Corona-golf gehoord. Ik heb de indruk dat ze alle niet zo werkelijk weten wat ze ons zullen zeggen, voral want ze niet precies weten wat gaat gebeuren. Daarboven hebben we deze herfst de grote keuze en ik denk ze alle hebben angst stemmen te verliezen wanneer ze ons iets zeggen dat de meerderheid niet wil hooren.

In Duitsland zijn nog niet zo veel mensen geinentent dan de politicussen en vakmensen het zouden gewenst hadden, maar ze weten ook niet hoe ze het halen kunnen dat meer mensen zich inenten laten. En dat betekent dat al niet zo zeker is – alles kan gebeuren in de volgende herfst.

Mijn strategie gaat zijn thuis te blijven, nederlands te leren en veel te lezen. We hebben ook al onze voorraaden controleert (spesielt wc-papier :)), maar ik hoop dat het niet weer zo erg wordt dan vorig jaar.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung