Om læreprosessen / om læringsprosessen

I det siste har jeg lest mye om spørsmålet hvordan folk strukturerer arbeidet sitt med (auch: for)  å lære et fremmedspråk. Jeg tror alt i alt finnes det to slags elever: de som har en plan for studier sin studiene sine (their studies?)  og de som ikke følger ingen en plan (at all?).

Jeg foretrekker å organisere tiden min veldig fritt, det vil si at jeg ikke har en timeplan, men at jeg forsøker å gjøre noe hver dag. Noen ganger lager jeg noen leksjoner på Duolingo, noen ganger (oder: andre ganger) arbeider jeg meg en bok og noen ganger leser jeg noe eller gjentar glosene mine (oder: og for å få enda mer variasjon, kan jeg for eksempel lse noe eller gjenta glosene mine). Jeg tror at det er viktig å lære noe hver dag, men det er enda viktigere at man har det gøy og forbunder forbinde å lære med noe man liker uansett. Hvis man liker å lese, kan man lese noe i fremmedspråket og hvis man liker å se på filmer, kan man se på en film i fremmedspråket også.

Jeg liker det best å organisere læreprosessen min så fritt, fordi slik kan jeg konsentrere meg mer om hva jeg har problemer med. Hvis jeg ser for eksempel ser at jeg ikke forstod ikke hvordan man sier noe, kan jeg gjenta det så ofte jeg vil til jeg endelig skønner det jo.

Det aller viktigste er at man nyter hele prosessen. Tidligere Før eller senere skal man se at ens evner trives (vokser?) utvikles og dette er den beste følelse overhodet!

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung