Skrev et brev til en venn for å takke ham for julegaven

Diese Aufgabe stammt aus „Complete Norwegian“

Kjære XY,

det er lenge siden at vi hørte fra hverandre, men i øyeblikket er vi alle hjemme for skyld av Corona-infeksjonen og så tenkte jeg at jeg skulle ta tiden for å melde meg. Hvordan går det med deg? Er alle friske? Jeg håper det! I denne uken har jeg lest mye i boken du ga meg som julegave og jeg vil ikke vente lenger for å takke deg for denne presangen! Jeg må si at forfatteren skriver særlig bra og interessant og jeg har allerede bestemt at jeg vil kjøpe ei anna bok av ham. Kan du rekommandere en til meg? Hva med dens roman om XY – kjenner du den? Jeg leste beskrivelsen på Amazon og tror der høres fristende ut. Si meg hva du tenker. Jeg ønsker deg og familien din en god helg.

Klemmer og hilser,

W.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung