Hva jeg gjorde i løpet av uka

Denne teksten er fiksjonalt.

På mandag ringte meg en venn og spurte om jeg hadde lyst til å møte med ham og en andre venn for å gå på kino. Egentlig hadde jeg planlagt å bli hjemme, men fordi det var fint vær, ble jeg jo med. Jeg er glad at jeg gjorde det fordi filmen var fantastisk og vi hadde det veldig hyggelig, fordi kinoen var tomt. Etter gikk vi på en asiatisk restaurant, som tilbyr alltid en buffet. Da jeg kom hjem, var jeg kjempefullt!

På tirsdag måtte jeg gjøre leksene mine for norskkurset. Jeg arbeidet lange, inntil mora mi besøkte meg. Vi pleier å se oss alltid på tirsdager, og denne gangen kjørte vi bil til supermarkeden og handlet mange ting: grønnsaker, kjøtt, te og så videre. Etterpå lagde vi mat sammen i huset hennes og min pappa spiste med oss.

Jeg jobbet på kontoret på onsdag. Det var svære kjedelig og jeg var heldig da jeg kunne drar. Jeg måtte kjøpe noe å spise til kattene mine og da jeg kom hjem, ventet de allerede på meg i gangen. Jeg gjorde ikke mer på onsdag.

På torsdag gikk jeg på norskkurset. Vi er sju personer og læreren vår er veldig morsom og tålmodig. En av oss hadde mange problemer med uttalen fra noen ord, men vi hjalpet ham. Derretter gikk vi på en bar, drakk noe og snakket til og med mer norsk.

På fredag måtte jeg jobbet på kontoret igjen, men bare inntil lunsjen. Sjefen min inviterte meg til lunsj, som var hyggelig av ham. Etterpå besøkte jeg et museum og så mange interessante bilder der.

Diese Seite verwendet Cookies, um die Nutzerfreundlichkeit zu verbessern. Mit der weiteren Verwendung stimmst du dem zu.

Datenschutzerklärung